ЧЗВ

От приложението на SmartBox вие може да видите коя е най-близката точка до вас.

Като изтеглете приложението от Google Store или AppStore и направите своята регистрация.

Цената на услугата е от 0.50 лв за 1 час. Взима се депозит на стойност 20 лв, като веднага след поставяне на преносимата батерия обратно в станцията се възвръща в баланса на приложението.

Методът на плащане е чрез дебитна, кредитна карта, GooglePay, Apple Pay.

Ако не успеете да върнете преносимата батерия рамките на 4 дни, няма да ви бъде върнат депозита.

Максималната цена, която ще се таксува за 24ч е 5 лв. След изтичането на 24 часа от взимането на преносимата батерия отново ще се таксувате на час.

Не е нужно да стоите в обекта, от който сте взел устройството. От картата на приложението може да върнете преносимата батерия в удобно за вас място.

Преносимата батерия има три вида кабела( iOS, Type-C, Micro) съвместими за всички устройства - телефони, таблети, електронни цигари и др.

Сигналите се подават от приложението SmartBoх. Там може да качите снимки и обяснение за проблема.

Ако сте търговски обект, който иска да постави SmartBox при себе си, може да се свъжете с нас ТУК. За момента предлагаме услугата за София, Пловдив, Варна и Бургас.

Ако имате въведена карта в приложението SmartBox и искате тя да не бъде запаметена изпълнете следните стъпки: в секция "Моят портфейл", изберете "Презареждане", след това една от изброените суми и бутона "Плати". След като се покаже менюто със вашата карта, кликнете върху "Редактиране" и я изтрийте.

Ако имате средства в портфейла в приложението SmartBox, може да ги върнете обратно във вашата банкова сметка като натиснете бутона "Връщане" в секцията "Моят портфейл". Очаквайте сумата по сметката Ви до 3 работни дни.