Предавай на живо емоциите от Spice Music Festival със Smart Box!

Предавай на живо емоциите от Spice Music Festival със Smart Box!

Какво би било топ събитието на лято 2020 без куп снимки, видеа и Live streaming в социалните мрежи?

Остани на линия по време на целия Spice Music Festival и сподели фестивалните емоции със Smart Box!

Тази година Smart Box помага на всички „да останат на линия“ по време на Spice Music Festival, да запечатат и споделят своите вълнуващи бургаски преживявания. В трите дни на събитието, феновете на музиката от 90-те ще имат възможността да наемат напълно безплатно преносима батерия Smart Box, с която да заредят своя мобилен телефон или електронна цигара.

Ще откриете зарядните станции Smart Box в района на VIP зоната във фестивалното градче. След като вземете своята преносима батерия, ще можете да се гмурнете обратно в музикалното приключение, докато телефонът Ви се зарежда, при това без да се отделяте от него.

Капацитетът на всяка от батериите е 5000 mAh. Това ще бъде достатъчно, за да заредите един път и половина батерията на Вашия телефон. Няма значение каква марка е устройството, тъй като всяка от батериите ни е оборудвана с три вида кабел за зарядно - Micro USB, USB type-C и Lightning за зареждане на iPhone. С батериите на Smart Box можете да зареждате и повече от едно устройство едновременно.

Как става наемането?

Важно е да отбележим, че безплатно се наемат единствено батериите, оставени в станциите на Морска гара. След като наемете батерия обаче, можете да я върнете във всеки обект, където има разположено оборудване на Smart Box.

За да наемете батерия за зареждане на телефон или електронна цигара Smart Box е необходимо да изтеглите специалното приложение оттук. След като инсталирате апликацията, открийте на картата на Smart Box фестивалната станция. Сканирайте QR кода и направете депозит от 20 лева, който ще Ви бъде върнат веднага след поставянето на батерията обратно в празен слот на станцията.

Ако решите, че батерията Ви харесва и желаете да я запазите, можете да го направите. Батерията се зарежда и в домашни условия, с помощта на Micro-USB кабел. В случай, че не върнете своята преносима батерия, няма да получите обратно депозитът от 20 лева, но пък ще имате симпатична и практична преносима батерия в слънчев жълт цвят.

За Smart Box

Smart Box е първата по рода си система за отдаване на преносими батерии за зареждане на смартфони и електронни цигари в България. Устройства на Smart Box вече има в градовете Бургас и Варна, а скоро – и в други градове на страната.

Ще откриете батериите Smart Box в кафенета, ресторанти, клубове, хотели и други търговски обекти. Всички локации са събрани в интерактивна карта, която Ви позволява да откриете най-близката зарядна станция на Smart Box.

Цената е едва 50 стотинки на час, като се приема плащания с всички видове кредитни и дебитни карти, онлайн банкиране, мобилни портфейли и UPI.

За Spice Music Festival

Spice Music Festival се провежда за втора поредна година в град Бургас. Фестивалът събира на едно място изпълнители от 90-те години на 20-и век. През 2020 година събитието ще продължи три дни – 7, 8 и 9 август в района на Морска гара.